top of page

Területek, melyekben a segítségedre lehetünk

Pszichológiai tanácsadás

A pszichológiai tanácsadás során a különböző életvezetési nehézségek, konfliktusos helyzetek megoldását keressük közösen, így biztosítva azt, hogy könnyebben megtaláld a Neked való utat. Fordulhatsz hozzánk önismereti, önértékelési kérdésekkel, magánéleti nehézségekkel, de akkor is várjuk jelentkezésed, ha olyan elakadásba ütköztél az életed során, melyet nem tudsz egyedül megoldani. Minden ilyen helyzetben a támogató, elfogadó légkör megteremtésével hozzuk létre azt a biztonságos közeget, ahol a Téged foglalkoztató kérdéseken dolgozhatunk közösen.

Szexuálpszichológia

A szexuálpszichológia a szexuális viselkedést hivatott vizsgálni. Olyan felmerülő problémákra segíti megtalálni a választ, mint például a kommunikáció a párkapcsolatokban, szexuális igények összeegyeztetése, merevedési problémák, szexuális vágy hiánya, pornó okozta nehézségek, korai magömlés, vaginizmus, fájdalmas közösülés és sok más. Ezeken felül szakembereink segítenek a szexuális gátak, szorongások, elakadások megértésében, feldolgozásában. 

Szakmaiság

Az Éniseztérzem csak végzett pszichológusokat alkalmaz, akik szupervízió mellett végzik munkájukat. Az Éniseztérzem pszichológusai által végzett tevékenység nem minősül pszichoterápiának, ám abban az esetben, ha ennek szükségessége felmerül, a klienst átirányítjuk a megfelelő helyre.

bottom of page