top of page
Fanni (7).heic

Hegyi Fanni

Szexuálpszichológus

Képzésben lévő CBT konzultáns

Már gyerekként is magabiztosan tudtam, hogy pszichológus szeretnék lenni és a hivatásommal segíteni másoknak. Folyamatosan megfigyeltem az embereket és ez volt az, amiről tudtam, hogy boldoggá tesz. Szerettem a felnőttek beszélgetéseit kihallgatni, megérteni, hogyan működnek az emberi kapcsolatok, egyes emberek cselekvései mögött milyen mechanizmusok húzódnak meg.

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen kezdtem, majd okleveles pszichológusként a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem felnőtt klinikai szakirányon. Szexuálpszichológiai szakpszichológus végzettségem az ELTE-n szereztem.

 

Számomra az egyik legérdekesebb dolog a világunkban az, hogy minél jobban meg tudjuk ismerni önmagunkat, és a belső erőforrásainkat a lehető legjobb módon tudjuk felhasználni. 

Szeretek olyan emberekkel dolgozni, akiknek gondot okoz az identitásuk, akik nehezen tudnak emiatt kapcsolódni a családjukhoz, illetve a társadalmunkban uralkodó számos normához, hiedelemhez.

 

Hiszek abban, hogy ha kellő megértést és elfogadást kapunk másoktól, azáltal meg is tud kezdődni a gyógyulás egy jobb élet irányába.

Éppen ezért a munkám során elengedhetetlennek tartom, hogy egy nyitott és biztonságos környezetet teremtsek, ahol a klienseim a gondolataikat és az érzéseiket az ítélkezéstől való félelem nélkül tudják megosztani.

bottom of page